Masalah Tidur Sering Menganggu?
JANGAN RISAU!! Verislip Solusinya

20 MINIT JE DAH BOLEH TIDUR LENA

Sleepy Gummies dari Ricot. Merupakan makanan tambahan yang mengandungi melatonin dan diperbuat dengan bahan yang semulajadi serta ada kelulusan Certificate of Analysis(COA).

Mungkin Antara Kita Mempunyai Masalah Berikut.

Penat, Lesu Tidak Bermaya

Sukar Tidur Malam/Insomnia

Terjaga Dari Tidur Pada Waktu Malam

Stress & Emosi Tak Tentu

Jika masalah ini berlarutan, ia akan memberi kesan pada kesihatan dan kehidupan seharian kita.

Contohnya pada kesihatan

Kesan pada kehidupan seharian pula

Nak Tahu Jalan Penyelesaiaan Yang Paling MURAH,SENANG,SELAMAT DAN BERKESAN?

Tonton Video Dibawah

Bagaimana Verislip Mampu Selesaikan Masalah Anda?

Sleepy Gummies merupakan makananan tambahan yang mengandungi melatonin.

Melatonin ialah hormon tidur atau rehat yang dikeluarkan otak bila tiba waktu tidur atau ketika badan perlu rehat.

Kebiasaan mereka yang tidurnya tidak sempurna atau mempunyai tekanan, ialah apabila kadar melatonin tidak mencukupi atau melatonin tidak dikeluarkan pada waktu yang diperlukan. Masalah ini berlaku kebanyakkannya kerana kitaran tidur tidak tentu dan rehat yang tidak mencukupi.

Kajian mendapati, badan kita memerlukan 1mg- 10mg melatonin tambahan sehari jika kita mempunyai masalah berkaitan dengan tidur.

Apa yang bestnya sleepy gummies ini, rasanya yang unik iaitu rasa strawberry dan hanya perlu dikunyah sebelum tidur.

Satu gummy ini mengandungi 5mg melatonin. Jadi untuk tidur yang sempurna atau rehat yang sempurna, hanya perlukan 1 hingga 2 biji gummy sehari.

VERISLIP ADALAH 100% ORGANIK, TANPA CAMPURAN KIMIA BERBAHAYA & DIJAMIN SELAMAT UNTUK DIGUNAKAN

Ia dibuat di kilang berteknologi tinggi.

Menggunakan bahan yang HALAL dan dikawal ketat dari segi kualiti dan keselamatan. Supaya kita boleh menggunakan VERISLIP dengan yakin.

Kita juga tidak perlu risau kerana produk ini TIDAK mempunyai sebarang kesan sampingan.

Macam Mana Cara Guna Verislip Ini?

Kita hanya perlu amalkan 3 kali sehari.

Cuma 1 scoop untuk sekali minum. Scoop kami berikan PERCUMA je untuk anda.

Mudah kan?

Dah ada lebih daripada

Happy costumer selepas 3 bulan pelancaran!
0

Alhamdulillah! Ramai diantara pengguna kami yang berpuas hati, ini buktinya.

Jaminan Wang Dikembalikan Kalau Tiada Kesan

Boleh cuba dulu VERISLIP ini TANPA RISIKO. Kerana pembelian ini dilindungi dengan ‘money back guarantee’.

Jika ada sesiapa yang tidak mendapat apa-apa kesan selepas menggunakan Verislip.

Hubungi kami dan kami akan pulangkan duit. Ini kerana kami sangat yakin dengan keberkesanan produk ini.

Jom dapatkan SEKARANG! Klik button ‘Pesan Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Bisa, Dengan formulasi terbaru dan bahan yang digunakan aman untuk penderita jantung. Tapi seharusnya mengikuti dosis yang di anjurkan dalam meminum Verislip sekurang-kurangnya 6 jam setelah minum obat lain.

Hampir tidak ada effect samping. Cuma ada beberapa pengguna memberikan testimoni merasakan sedikit pegal otot. Ini kerna pengaliran darah yang kurang lancar. Biasanya pegal-pegal ini terasa dalam 1 atau 2 hari saja dan terasa pada dosis pertama saja. Apabila darah kembali lancar semuanya akan normal kembali.

Itu tergantung juga kepada aktivitas keseharian, usia dan pola makan sehari hari, Jika ini dijaga hasilnya bisa permanen.

Jika masalahnya tidak serius boleh diminum jika diperlukan saja.

Produk ini lulus BPOM & aman untuk dikonsumsi.

“Facebook or FB is Registered Trademark of Facebook.com. The site pria.testomax-id.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”